bara några timmar kvar ...



Nu är det ungefär 6 timmar till jag åker hemifrån , är inte så nervös ändå :p Idag har jag bara packat och fixat det sista , varit och bytt ett linne, växlat pengar och sen ätit på restaurang med min älskade mamma :) Kommer sakna henne jättemkt :/ Vi ska ta båten 20 över tre så jag borde egentlgein försöka sova några timmar, om jag kan :P Skulle försöka gå och lägga mig tidigt nu de sista dagarna men somnade inte förän tre inatt ;/ låg där i två timmar utan att sova, men men ... Det fixar sig :D

Kommer sakna er här hemma , men jag är hemma igen om "bara" tre veckor :P
Det går fort :D

Vid 9-10 tiden på kvällen den 14 aug är det iaf jag är hemma igen i helsingborg ...

Ha nu så kul på festivalen utan mig :D

KISSES :D

3 dagar kvar ...

Har inte skrivit här nu på ett tag så därför tänkte jag skriva lite nu ... Veckan har varit rätt bra faktiskt. I början av veckan blev det bra väder men sen försvann det igen ;/ Varit många rundor på stan iaf, träffat folk och fått en hel del inshoppat. Lite för mkt egentligen ... Men skitsamma , nu har jag nästan allt till resan iaf :) Fick min nya mobil i torsdags också men jag hade nog lite fr höga förväntningar på den faktiskt, men det är ändå bra :) Nu är det riktigt tråkigt väder och här sitter man ;S har dock spelat lite monopol med pappa, hahah. Det är faktiskt kul:)  Fast nu har vi tagit en paus ;p Ska nog träffa några ikväll iaf och bara ta det lungt , kolla på film o så :)
 
Imorgon blir det sån femkamp eller ungdomskamp tog vi  istället , men det typ likadana grejer man gör. Först laserdome sen har man såna olika kamper mot varandra som typ sumobrottning , hahah. Sen som avslutning spelar man laserdome igen. Annars på dagen så måste jag fixa lite inför resan o så.

Åker på onsdag till Malta och ska vara på kastrup klockan fem på morgonen så det blri nog att vi tar båten som går 20 över tre , fy fan :P  Lönt att gå och lägga sig?

Men nu ska jag nog gå.

Tack care :)

Pusshej


Söndag

Precis kommit hem från väla with Mulla. Där var riktigt mkt folk i början! Men det gick ; ) Fick iaf köpt ett linne , ett par byxor, minneskort till kameran, silverkedja och en pincett xd Det var dagens inköp  ;) Men ska dit imorgon igen med Annut juuu , så då blir det nog mer :P Träffa också lite roligt folk där och det är ju najs.

Dock suger vädret så jävla mkt så man pallar inte göra ngt när det är så ;/;/;;/ Vafan tog värmen vägen ? :S för en månad sen var det sjukt varmt och nu så är det blåst, blåst, blåst, regn,regn,regn.

Nu pallar jag inte mer , kisses.

jobbat klart :)

Jadå , nu har  man jobbat klart för denna sommaren, skönt :) Men saknar faktiskt det redan. Lätt det bästa sommarjobbet :) Härliga människor och man har riktigt kul :D Men nu är det bara 19 dagar kvar till jag åker till Malta iaf :D Så härligt ska det bli. Spc när det är detta dåliga vädret ;/ Nu snackar jag faktiskt med Mirre , som jag saknar henne ! Vi kommer inte ses på ytterligare en och en halv månad typ. Det är skitvarmt där iaf, så hon håller på att dö medans vi nästan fryser ihjäl här xd hahah lite krydd kanske. Snart ska jag iaf va med Anna och ikväll blir det fest ... Om jag orkar?

Nu har jag fått min kamera också, riktigt gött och jag är nöjd :D

Ska gå nu

Kisses

RSS 2.0