campen tis-tors, sen gbg till sön :)

Om sju timmar, börjar campen igen. Precis fixat klart med cd skivor till kidsen, till discot. Tog tre jävla timmar. Fick skicka iväg mamma till maxi o köpa skivor också , snällt va? :D hah. Annars idag har jag bara varit i DK med Mulla och shoppat. Både kläder och massa dricka :) Var sjuktrött i morse med tanke på att vi skulle mötas tidiigt och jag suttit uppe och snackat med bland annat Jajja till kl halv fyra eller 4...  Både massa allvar och massa minnen , hahah :D Jag ska inte nämna ngt, då dampar hon :D HAHA.

Idag har jag även suttit barnvakt för näst sista gången åt Sara och Sigrid, sen bara packat, både till Campen imorgon och till Göteborg , som jag åker till på torsdag. Träffa Jajja, Sippo, Sandra och Ocean, det kommer nog bli najs :D

Med tanke på att jag ska upp om 6 timmar ska jag nog packa ihop det sista sen gå och lägga mig. Återkommer nog nästa vecka eller ngt :)

PUSS

fanfanfan

Allt kommer på en  gång, pallar inte detta ;/ Du har har förstört för mig och för så jävla många andra, minst minst dig själv egentligen, så jävla länge. När fan ska du inse? :S Andra blir hela tiden lidande för dig. Skärp dig förhelvete? :S Det som hände nu , kanske var lika bra...

När fan ska du mogna och kunna vara vuxen? Pallar inte.

Allt annat också, och jag fattar inte hur jag kunde göra så mot dig ...
 

Midsommar

Tänkte barar skriva ett litet snabbt inlägg. Midsommar igår, först Laröd, sen stan och efter det Stattena. Hade skoj, roligast i Laröd. Tack iaf till alla inblandade. Sry mina classmates och övriga som var hos Fredde eller hans kompis lr vad det nu var att jag inte kom.

Vaknade vi halv tre idag iaf, gick upp vid tre. Riktigt skönt var det, hah :) Idag ska jag bara ta det lugnt, inget festande idag iaf, kanske lite mys med några vänner bara :)

Imorgon ska jag först hålla i ett barnkalas, sen tvätta och packa på kvällen. Måndag ska jag förmodligen jobba hela dagen typ i glasskiosken och på tisdag börjar campen igen. Hemma torsdag kväll igen, men antingen då eller tidigt på morgonen på fredag, så drar jag till Gbg med Jajja :)

Take care

/ E


SJUUUK PÅ MIDSOMMAR ;/

Fan i helvete också :s Är sjuk , efter campen ;/ Jobbade där tis-tors. Har varit kul , men riktigt jobbigt också. Barnen är krävande och man får inte så mkt sömn. Första natten var fruktansvärd ;/ Jag och en av mina ungars pappa ( min chef egentligen) fick springa från 1 till 5 för att barn skulle kissa, ta på med kläder, torka upp spya, flytta in barn, trösta barn och massa. Redan när jag hade gått o lagt mig var jag lite snuvig och ont i halsen och det hade ju inte direkt blivit bättre ;/ Onsdagen sen gick det jättefort hela dagen. I princip alla ledare satt sen på kvällen och lyssnade på sverige matchen(radio) medan andra fick ligga i tältet och se till så ungarna gick o la sig. Ja, man behöver ju inte säga så mkt om matchen , så jävla kassa :P Jag, Julia och Amelie satt uppe ett bra tag, snacka med jasse och katarina sen somnade vi som stockar direkt när vi la oss vid halv ett, ett. Alla barn hade somnat tidigt också. Alla sov den natten, så det var skönt :) Torsdagen gick också fort, och sedan fick man åka hem, sköönt ändå , även om det har varit kul :)  Somnade halv 8, vaknade halv tio idag av att telefonen ringde...

Idag mår inte jag så bra, förkyld, knappt ngn röst, lite feber tror jag. Så jag vet  inte hur det blir med midsommar. Jag och Anna skulle ju ha utefest på rannes gård, eller ifall det blir dåligt väder så skulle vi på andra fester.

Jag får se om jag mår bättre sen

FÖRRESTEN ! Jag har j u gått runt med två mobiler på sistone, men på campen så tog ngn min ena mobil eller så tappa jag den. Så nu skiter jag i mitt comviqnummer. Så stryk mitt gamla nummer och lägg in : 0734066039.

PUSSSS

en vecka av sommarlovet har gått

Nu har mer än en vecka av sommarlovet gått, det går riktigt fort ;/ Skönt att det dock är ytterligare 10 veckors lov. Mitt sista sommarlov under min skoltid också, helt sjukt egentligen.

Studenten var iaf , bra , riktigt kul att se de man kände av studenterna :) Kul att se på alla studenter överhuvudtaget. Fy fan vad man blev sugen. Tidigt dagen efter var det dags att åkla till Jylland. Hade riktigt trevligt faktiskt, synd dock att jag inte fick tillfälle att sola medan alla andra har pressat på stranden här hemma :(:( m en skit i det. Var skönt att träffa hela familjen och all släkt. Kom hem i söndags.

Annars har jag bara spenderat dessa dagarna denna veckan med vänner.

Idag när jag och Anna var i stan , så kom lokaltidningen fram till oss, så nu ska vi vara med där, sååå jävla ful bild, hahahah. Men skit i dt xD

Imorgon ska jag träffa Mirre och Lirri. Vi ska pallra oss ut till väla. På kvällen tror jag nog det blir fest. Lördag blir det jobb till 10, så jag missar matchen , men sen blir det antingen fest lr mys hos mulla :) <3

Nu ska jag bege mig , PUSS

Äntligen är jag klar med det sista :)

Är äntligen klar med allt nu , så jävla skönt. :) Så slipper sitta och plugga imorgon , gööööttt :D

Men måste nog sova nu

PUSS

äntligen det sista innan lovet

Ikväll ska jag plugga det sista innan lovet. Har bara genteknikarbetet kvar nu. Naturprovet gjordes i morse och det gick bra. Laborationsrapporten gjordes på en timme, och engelskarecensionen på 40 minuter :) Vill komma igång nu med genteknikarbetet, men ska bara pausa lite. 

Riktigt störigt att jag har den blåsan på foten, som har gjort att min vad också fått infektion. Jag ser ut som en invalid när jag går i trappor, fy fan. Det gick hål på infektionen på foten också i morse, fy fan va det var äckligt och fan vad det stank. Nu har skolsköterskan fixat det, och det hade redan blivit bättre när jag kom och fixa till det andra gången. Det mest störiga är att jagi nte kan vara i solen med det, men ändå tur på ett sätt. För jag måste ändå plugga färdigt.

Imorgon är det bara psykologi, men vi ska bara få reda på vårt betyg. Störigt som fan att jag klanta mig på provet, och missförstod frågorna och därför bara fick g plus , när jag fick MVG  på fördjupningsarbetet, så nu blir det "bara" VG i betyg, men får plugga upp det sen. Så egentligen inte lönt att gå för mig imorgon , eftersom vi inte har några andra lektioner? :P Men måste ändå till skolsystern så ....

Imorgon annars så ska jag hitta kläder till avslutningen på torsdags, sedan ska jag sitta barnvakt och efter det till gröningen med klassen ;P Jag hoppas fan bara jag blir klar med gentekniken idag, så jag har allt överstökat.

Får nog fortsätta nu, pussshaaej 

plugggg

Jag har naturprov imorgon , eftersom jag var i Köpenhamn i onsdags, när de andra gjorde det. Så därför har jag suttit till nu, enda sen klockan halv sju och pluggat, 6 och en halv timme, om jag inte räknat fel , haha. Nu känns det iaf som jag kan allt , och jag har gått igenom det flera ggr :) Jag hoppas fan jag klarar det imorgon :)

I helgen hade jag min 18 års fest där några idioter , som jag inte ens bjudit snodde min kamera , mobil plus presenter, jävla idioter ;/ Men hade rätt kul ändå, även om jag hela tiden fick springa runt o ha koll, och även om jag knappt kunde gå. Blåsan har typ bara blivit värre , och jag kan fortfarande knappt gå :S Tack iaf för alla presenter och tack för att ni kom , även om det var en hel del bjudna som inte kom . <3
 
Men nu måste jag nog sova, upp kl sju imorgon och duscha, göra mig i ordning, sen vara i skolan kl kvart i 9 för att göra provet.

PUSS


RSS 2.0