veckan

Veckan har gått väldigt fort. Har varit sjuk nästan hela veckan dock. Min röst är iaf tillbaka nu, febern är borta,  men förkyld som fan är jag fortfarande.

Det har varit en bra helg också. Skippade dock utgången i fredags med tanke på att jag knappt hade ngn röst och var förkyld som jag vet inte vad. Igår blev det fest ist, även om jag från början inte mådde så bra då heller. Förkyld , sprängandes huvudvärk och trött som jag vet inte vad. Men en ipren och lite sprit senare var det bra igen ;) Hade först förfest här, och sen begav vi oss på 18 års fest. Jag hade ifall kul , även om det blev en hel del kaos. Var hemma vid runt 3, full och glad, sen somnade jag ganska fort ;)

Idag blev jag väckt vid ett, sedan dess har jag i princip bara tagit det lugnt. Har fakitkst börjat packa lite. Nyss kom jag på dock , att jag borde plugga, för jag kom på hur mkt jag har :S:S Jag åker på torsdag, och har INGEN tid dagarna innan heller typ. Imorgon ska jag sitta barnvakt, så hemma vid halv sju, tisdag slutar jag fem, så hemma vid kvart över, onsdag sitta barnvakt till halv sju , sen möta Jajja på knutan. Två timmar senare ska vi hämta Johanna och Sandra. Lite smått panik nu faktiskt, fan också :S Jag måste nog plugga lite på gran canaria, inte för att jag kmr göra det, men måste egentligen :S:S

Nu ska jag nog sluta babbla och skriva upp en lista på vad jag ska ha gjort, dock inte här, för vem bryr sig? ;)

PUSSHAEJ

plugg

Klockan är strax innan två, och jag har precis pluggat klart. En uppgit mindre att göra nu iaf, skönt. Har cpmkt att göra, ligger back ;/ Har varit sjuk från skolan nu två dagar. Förkyldningen , och framförallt halsen var katastrof i morse. Senare i slutet på eftermiddagen, mådde jag dock bättre, och följde därför med Mulla till väla. Köpte ett linne, och inte så mkt mer. Måste spara minga pengar till Gran Canaria nu och till lite annat :) På Gc är det  förövrigt jättebra väder nu tydligen, oxh jag hoppas det håller i sig :D:D:D) 

Imorgon blir det skola halv nio till klockan två ungefär. Ska sedan sitta på biblioteket och plugga lite tror jag, för att halv fyra, ska jag och Negin jobba med vår debatt inför torsdag. Som vi kommer äga Jimmy och Joel ? NAAT, hah. Efter det blir det sitta barnvakt, sen antagligen hem och plugga.

Men nu får jag nog gå och lägga mig, så jag får lite sömn innan jag ska upp o duscha o sen bege mig till skolan ;) PUSS

hemma igen

Kommit hem från Tyskland nu, eller rättare sagt igår. Men dock är jag sjuk nu ;/ segtsegt. Det var rätt nice i Tyskland faktiskt, och inet fel heller på border shop xD Men trodde faktiskt att det skulle vara billigare där än vad det var.

I veckan lär det bli mkt plugg, orkar inte ;/ Men har en massa som jag måste få gjort. Fredag blir det utgång, lördag jobb och söndag plugg.

Annars rullar det väl på , lr knappt, är sjukttrött på allt typ :s Fan va jag bara vill iväg härifrån egentligen, Åker till Gran canaria nästa vecka, m,en vafan, det är ju över lika snabbt igen typ ? :S:S

Äsch, ingen idé att jiddra mer

PUSS

saknad

En saknad, en sorg, en jävla massa minnen
Det finns något inom mig som aldrig någonsin försvinner
En obeskrivlig känsla, både kärlek och hat
Jag gjorde allting, men jag fick ingenting tillbaks

Du är lycklig utan mig, jag ser du skrattar och du ler
Men vad fan ska jag göra, jag bara fejkar mer och mer
Jag säger att jag glömt de, jo att allt är helt okej
Men fuck it, hur ska jag nånsin glömma dig
Det var du och jag för alltid, det var så det skulle va

Men du är inte värd mig, du har spelat dina kort
Du har haft dina chanser, varför gjorde du så där?
Det enda du har gjort är att slita mig isär
Jag vill berätta att jag älskar dig (älskar dig) nu och för alltid
Men samtidigt så vet jag, det blir aldrig vi igen

fredag

Ångrar ändå lite att jag inte hängde med ut, med tanke på att typ alla stack ut. Skit i det nu, jag måste faktiskt ta det lite lugnt och inte dricka så mkt. Jag hoppas ni hade/har kul som fan iaf :) Jag har haft det mysigt ändå. Vi lagade middag, tacos blev det , och sen satt vi bara och snacka massa. Imorgon blir det jobb sen blir det kanske fest ifall jag blir klar med lite skolarbete efter jobbet.

Ska nog försöka sova om inte så lång tid, vet inte om jag kommer kunna somna. Lika bra att försöka eftersom jag ändå ska upp och jobba. Jag har ändå tråkigt för tillfället för jag sitter själv här numera :P

Sjukt att det börjar dra ihop sig till Gran canaria igen. Det är bara nästa helg, då jag ska till Tyskland, helgen efter är det Mirres fest o lite så och sen på torsdagen därefter åker vi ;) SICKT ! hahah

Vi hörs

PUSS

tag sen

Inte uppdaterat nu på ett tag. Jag har haft fullt upp. I helgen blev det först festande på fredagen, läger lördag till söndag, sedan var man något död. Måndags blev det Malmö för att shoppa med Lirri. Tisdags kom jag hem halv sex från skolan, sen gjorde jag nog inte så mkt mer, inte vad jag kommer ihåg. Igår skola sen stan med Lirri och Mirre, hem snabbt och efter det sista barnvakt. Idag har det blivit en del plugg, vilket verkligen behövs.


Dessa dagarna har varit lite speciella, känns som det händer mkt skit för tillfället för både mig och för alla andra.

De kommande dagarna kommer bli lugna. Skulle egentligen ut imorgon igen, men jag måste verkligen plugga, eftersom jag är back som fan i skolarbetet. Men först blir det iaf mys hemma hos mig med Lirri och några :) Lördag jobb och plugg (mååååste), ifall jag hinner drar jag kanske på en fest dock. Söndag blir det plugggggg och sen vet jag inte, återstår att se ...

Nästa vecka lär de också bli full rulle. Nu är det dock ändrat , så istället för att åka på torsdag, ska vi åka på fredag till Tyskland. Det blir nog nice :)

Måste säga grattis till Armin förresten, som fyller 18 år idag <3 Jag hoppas du har haft en bra dag, och fettstörigt att jag är i Tyskland när han ska ha sin fetefest ;/

Nu måste jag fixa lite innan sängdags

PUSS PÅ RE


RSS 2.0