uppdatering av förra inlägget 24/6

Kände på mig att det var något jag hade glömt att skriva med i förra inlägget  , men kanske förståeligt med tanke på tiden på dygnet jag skrev det. Det jag hade glömt var nästan det viktigaste ,  bröllopet ! Min syster gifte sig den 30 maj i viken kyrka. Så numera är hon ingen brandtare. Jag var brudtärna och allt gick bra :) Verkligen en dag som man alltid kommer komma ihåg, underbar dag helt enkelt. Var nära på att börja gråta redan när jag gick in i kyrkan. Efter vigseln var det själva festen så klart, med massa släkt och vänner, verkligen minnesvärt det med.  Massa mat, sprit, underhållning osv. Några av de närmsta av mina vänner var också där och serverade, eller servera och servera smygsöp ? ;P Nej men de var jätteduktiga :D Tack så jättemycket för hjälpen Malin, Martina, Mirre, Lirri och Stephi :) <3 Hade en riktigt rolig kväll , söp med mina brossor, kusiner och vänner, hahah, går inte beskriva allt. Hela den helgen var verkligen underbar. Jag vet inte vad jag hade gjort utan mina syskon och föräldrar, älskar de mest av allt och alla.

Det varma vädret har även kommit tillbaka sen dess, sååå sjuuuukt härligt. Den senaste veckan har det varit så , looove it :D Haft riktigt härliga dagar faktiskt, haha. Dock varit hemma ikväll, första dagen på jag vet inte hur länge, så kände att det behövdes :) Fixat lite, tvättat, städat, umgåtts med mammi , övningskört och lite sådant :) Måste fan sätta igång med körkortet :s FÖRRESTEN ! JAg kanske har fått jobb också, i Danmark , vilket innebär moneymoneymoney :D Men vi får se hur det bir ...

Imorgon blir det bad och sol igen, efter det jobb och sedan softekväll med vattenpipa och sånt with lite people.

Kanske skriver senare i veckan eller något.

POUSSS

Costa och studenten <3

Som vanligt är jag dålig på att uppdatera. Har varken haft någon lust eller så mycket tid faktiskt. Sist jag skrev ett ordentligt inlägg var innan Costa vilket betyder att otroooligt mycket har hänt egentligen. Både bra och mindre bra saker, fast mest bra faktiskt. Men inte fan orkar eller vill jag egentligen ta upp allt här? haha. Costa var iaf riktigt underbart. Jag vet inte vad jag ska säga egentligen , svårt att beskriva, men ett minne för livet, helt klart. Otroligt mycket skratt, flippande, festande, drickande, soft folk och många sena nätter/morgonar. Något som även var väldigt minnesvärt var beachpartyt musik , solning, banana boat, fly  fish, mat, folket och ja. Men jag säger bara akta er när ni åker fly fish, håll i er ! Inga fler komentarer om det, HAHAHAH. Orkar inte skriva mer om costa, men som jag sa innan, en underbar och minnesvärd resa. Spec tack till Martina, Amina, Katta, Karro, Mirre, Stephi och Lirri plus alla vi umgicks med, som gjorde oförglömlig :)

Hem till Sverige kom vi i alla fall, som ni märkt , tyvärr :S Balen var inte så långt efter vi kom hem men jag och Martina bestämde oss för att inte gå. Fina var alla i alla fall och lite ångrade man sig faktiskt, men ändå inte ... :) Studentveckan kom med denna även själva studenten som även den är oförglömlig. När vi vaknade kände jag bara att jag ville sjukanmäla mig, hahaha. Anledningen vet nog de flesta, regn,regn,regn och återigen regn. Men så fort vi  kom till champangefrukosten men egentligen mest på själva avslutningen i aulan på skolan, så kände jag fy fan va uuuuunderbart, så sjukt härlig stämning, oförglömligt ! Min hals och röst började redan då få sina spår, hahah ;P Samling i klassrummet, sista gången med hela klassen , kändes overkligt och jag tror jag fortfarande inte har förstått det faktiskt. Kommer sakna vår klass och några få lärare trots allt. Fotning, lunch, klassuppträdande efter det och till slut, det vi alla har längtat efter, UTSPRINGET ! Trots vädret har jag aldrig sett så mycket folk på Olympiaskolans(JA INTE SKOLSTADEN utan OLYMPIASKOLAN) skolgård. Känslan när vår klass springer ner från aulan , trapporna, förbi lärarna och sedan ut på skolgården var obeskrivlig, fy fan asså. Möttes av min sjuka familj , som försökte fylla mig ännu mer, haha. "Mingla rundor lite" och sedan var det dags för utspring vid kärnan för att sedan åka vårt flak. Även det var skoj , men hade varit så mycket roligare om vi haft högtalarna som hade gått sönder ! Men trots det var det ändå kul :)
Efter massa mat, tårtor osv åkte vi till studentfest där vi festade med ytterligare mat, sprit , musik osv. Vid halv två var vi i stan igen där vi festade till stängning kl 5. Helt klart en oförglömlig dag detta med , men inte för att vara negativ, men den hade kunnat vara sååå mycket bättre ifall det hade varit fint väder, det förstörde otroligt mycket. Det måste vara en heeelt annan grej att ta studenten när det inte regnar och när det är sol! Trots det hade jag en riktigt underbar student :)

Dagen efter var det dags för min egen studentfest och sedan för Katarinas. En riktigt rolig kväll , med underbart folk :) Måste även tacka tack till alla som kom för att uppvakta mig på själva studentdagen plus på själva min "studentfest". Det betyder riktigt mycket :)

Dagarna efter det har det varit softa dagar, tagit det lugnt with my people, grillkvällar, vattenpipa, basket, fest osv. Men egentigen har jag inte gjort något vettigt, vilket jag verkligen måste ta tag i. För att jag har vänt på dygnet helt, som ni kanske kan se nu också med tanke på klockan. Jag lägger mig 4-5-6 och vaknar inte tidigare än 2 en enda dag efter det drar jag ut, kommer hem vid 1, sitter uppe och sen är det samma igen ungefär :P. Därför är det arbetsförmedlingen som gäller  för mig och Martina imorgon , eller rättare sagt "idag" om 5 och en halv timme typ. Jag ska även ta tag i mitt körkort och börja plugga teorin framförallt, vilket jag inte har gjort överhuvudtaget.

Något som även hänt under dessa dagar är att Mirre och Arnela har åkt till Bosnien :( Hade en riktigt mysig grill/vattenpipa/basketkväll för dem som avslutning. Det har inte gått en vecka, och jag saknar dem redan ;/ Men så är det när man är van vid att ses 24/7 :S

Senare idag är det alltså arbetsförmedligen som gäller därefter stranden, eftersom det ska bli varmt enligt prognoser och på kvällen får vi se vad som händer :) Resten av veckan lär bli likadan och även lite festande, I think :D

Nu orkar jag inte skriva mer , haha. Jag ska försöka bli bättre på att uppdatera, men dumt att lova ngt :)

Take care <3

p.s Idag, dagen som kommer, är för många en tung dag, ni vet vilka ni är. Men ni ska veta att trots spåren som satt sig är ni starka, för det som hänt är något bland det värsta som kan hända. Vet verkligen inte vad jag hade gjort ifall jag var i er situation. Försök var starka, ni har varandra och ta verkligen hand om varandra för att det behöver ni. Im thinking of you ! ;/  


RSS 2.0