Back in business ;)

De senaste månaderna, och egentligen hela hösten har varit riktigt hektisk och jag har därför inte skrivit på typ två månader? ;) Ingen ork därmed helt enkelt va ;) Nu är det iaf lov och den lyckan går inte att beskriva, fy fan ! Varken skola, jobb, eller tid för jeeeefla körkort :P

Vad har då hänt sen sist jag skrev? Jaa vad har inte hänt egentligen. Det som har skett är egentligen allt och inget, haha :p Jag kommer knappt ihåg. Men det har som sagt varit väldigt hektiskt med skola, jobb, körning osvosv. Utöver det ska man ju även ha tid med bland annat vänner och familj :) En hel del har förändrats faktiskt, men det är inget som behöver tas upp :) I lördags var det iaf jobbavslutning , tävling rättare sagt. Vilket gick väldigt bra för mina kära små barn , haha ;P Sjukt med presenter man fick efter denna terminen. Av ett av barnen fick jag en stor choklad ask med ett kuvert på, så tänkte jag ja men det är väl ett kort där det står typ tack för denna terminen men nej, där låg 500 fucking spänn :O  Om jag hade öppnat det när hennes familj var där hade jag fan aldrig kunnat ta emot det typ :P Därefter var det att kuta hem , vidare till malmö och käka julbuffé, sjukligt gott och mycket mat.

Söndagen var det sthlm som gällde, när vi skulle svänga av där Jakob bor, krockar vi självklart, pga halkan och snön. Vi kom i låg fart för att svänga av i en väldigt skarp kurva, men vi kunde verkligen inte styra bilen och fortsatte rakt in i en betong bro typ. Allt gick bra, förutom med bilen , vilket blev en jävla massa krångel och  den befinner sig fortfarande i Sthlm. Det var inte så jävla mkt som gick sönder, vänstra framlamporna är kaputt och framsidan blev också lite intryckt men palla krydda med att vi inte får tillbaka den förrän om mer än en månad? :O Yeye, viktigaste är att det inte hände ngt med oss  ^^ . Trots allt krångel med hyrbil osvosv, var det ändå nice i Sthlm :) Hemvägen var dock bland det värsta jag varit med om i bilväg. Det var mörkt, plus snökaos = ser inte ett skiiiiiiit. Vi kom hem iaf, vilket jag inte trodde ett tag att vi skulle, hahah :P Nog om det.

Massa fixande dagen innan julafton och sedan blev det till slut dagen D ;) Först hos mormor sedan här, vilket var väldigt myyyysigt och allmänt bra trots att vi i nästan bara var halva familjen ! :) Maria och hennes man är i USA och Jakob och hans sambo i Dalarna . Det blev iaf massa fina presenter, god mat, massa wii-spelande halva natten osvosv .  Det resulterade i att man sov halva dagen igår fixa och trixa massa sen skulle jag egentligen dra ut, men fastnade i Wii spelandet återigen  ^^ Idag var det egentligen mellandagsrean som gällde, men både jag och Martina sov för länge, och kom därför till stan en halvtimme innan stängning , DOBRA ! HAHA. Ikv så är det utgång på schemat meeeeeeeeeen jag har fortfarande inte bestämt mig om jag ska dra eller ikke … Har så jävla ont i hela kroppen pluuuuuuuuuus att det ändå är samma folk osvosv på tivoli.

Nu vet ni vad jag har gjort senaste veckan iaf. Mycket intressant va? ;)De kommande veckorna lär dock bli hektiska trots det är lov. Sön-ons är det massa som jag ska hinna med, tors (nyårsafton) åker vi upp till gbg, festar och sover sedan där. Sen åker de andra hem igen och jag stannar hos Camilla / sippo till söndag :)

Veckan därpå blir det en hel del jobb men annars är det rätt lugnt, ingen skola iaf ;)

Nu får det vara nock för denna gång.

PUSSSSSSSSSS

ps, en jävla massa som fyller år nu vid jul tydligen, bla blev min kusin 18 i onsdags, gratttttis :)


RSS 2.0