liten uppdatering

Inte skrivit nu på ett tag, som vanligt egentligen , med andra ord ;) Kommer knappt ihåg vad som har hänt, förrutom de senaste dagarna som har varit riktigt softa faktiskt. Helsingborgsfestivalen är sjukt överskattad måste jag bara säga, men inget nytt ;). Jag har haft  kuuuul , men det är ju inte direkt för festivalen i sig? ;P Bott i mitt andra hem, hos Martina för er som inte fatta, nu också i några dagar, som vanligt med andra ord där med? ;P Orkar inte med oss två helt seriöst, urinering, hahah.

Annars i veckan ska jag och Martina försöka ta tag i vårt jobbsökande , vi ska ha jobb punkt slut. Utöver det ska jag försöka ta tag i körkortet, har fan knappt börjat med teorin :s Självklart blir det också träffa my other babes och nu börjar fler och fler även komma hem från semestrar (Y)

Just nu ser jag fram emot helgen och en vecka fram, undra varför ? ;)

15/7

Får börja med att gratta Anna som fyller år idag, grattis som fan gumman :)

Tycker tiden börjar gå fort som fan faktiskt, när man tänker på att folk börjar plugga på alla möjliga olika håll om en månad :O Usch , förstår inte att de orkar plugga vidare direkt, men samtidigt hade det varit skönt. För min del blir det ju, för er som inte vet, plugga ämnen jag valde bort under trean. Detta på grund av att vi ett tag hade riktigt mycket och jag kände att jag inte kunde ge allt, som jag egentligen vet att jag kunde, i alla ämnen. Därför valde jag bort de ämnen jag vet att jag kan prestera högt i , alltså att lägga de till hösten så jag då endast fokuserar på dessa. Sidan av detta kommer jag antagligen jobba lite eller något. Vi får helt enkelt se hur det blir :) 

Allt för denna gång

PUSSSSSSSSS

 

7/7

Då var det slut på det roliga. Det vanliga "svenska" vädret är tillbaka, dvs moln , lite regn, kanske ngn solstråle, men förvänta inget mer ;) Dessa två veckor, med nästan "medelahavsväder" har varit sjukthärliga iaf , så alltid ngt :) Jag får väl se det positivt, nu när det inte är så bra väder, kanske jag passar på att sätta igång med teori ? Men lat som jag är,  tror jag knappt det, får försöka iaf :)

Annars i veckan ska jag faktiskt försöka söka lite jobb till hösten. Utöver det blir det väl det vanliga , umgås med vänner, kanske lite festande osv. Tar lite dagen som den kommer faktiskt :)

NU ÄR SANDRA HEMMA OCKSÅ, SAKNAT HENNNNEE <3

Tack och adjö för idag, haha

I would give my life to you
Everything you needed
Baby I would be it
You're the only one I talk to
Who really knows me
Tells me shows me


2 juli

Nästan förvånad över hur länge det fina vädret har hållit i sig här i Sverige ... Även idag var det strandväder, eller är nu, men jag orkar faktiskt inte today. Ska försöka komma igång med min teori istället, har inte ens öppnat boken sen jag fick dem typ. Annars idag är det jobb som gäller och efter det kaaanske det blir utgång :) Imorgon är det iaf helt bestämt att det blir :)

En del som har fyllt år nu på sistone, grattis till er <3 IDAG faktiskt, så fyller Boldt år, grattis som fan babe :) <3 Idag ¨åker även Sanjin , för att plugga minimum 3 år på en amerikansk skola i Saravejo, kommer saakna dig faktiskt :( Lycka till och ha det sjukt jävla bra :) <3

Uppdatering tre gånger nästan på en vecka, det är framfötter här ;)

Det var allt för denna gången

PUSS OCH KRAM


RSS 2.0