punktpunkt

Uppkom en sak, så sket i att dra till tempel. Ska nog försöka sova om inte så länge ist, jobb imorgon sen fest efter det :)

Sjuktstörigt att det är typ den sista dagen imogron det ska vara jättefint väder. Så jobbar jag också ;/ Ni andra får njuta.

PUSS 


stressig vecka

Förra veckan var välidgt stressig , men ett par roliga dagar också. Dock inte kunnat sola eller ligga på stranden en enda dag, förutom igår, söndag. Dock kom vi sent som fan, hah, men trevligt iaf. Orkar inte skriva mer om den veckan. Men även ifall det var helt okej på hbg festivalen, måpste jag säga att den är sjuuuukt överskattad.

Idag stranden igen, äntligen fått lite färg, egentligen har jag inte legat och solat sen jag var i Thailand, förutom de korta minuterna på campen.

Nu blir det förferre, och sen kanske tempel.

PUSSHAAAJ

helgen

Hade en riktigt bra helg, nog bästa på ett tag faktiskt ;) Fredag blev hampan med lite gratis dricka, tivvan ( där vi hämtade vårt medlemskort;;)) Blev bjudna på lite där med, vidare till steakhouse en snabbis sen yra vi rundor lite över allt. Helt plötsligt befinner jag och Boldt en bra bit från stan, hahahah. Så jävla kul, men sjuktläskigt nu i efterhand.Allt stängde sedan så jag, boldt och julia (som var lite upptagen med annat egentligen) begav oss hem till boldt där vi fortsatte ;)) Blev allt rätt nu ? HAH. Orkar inte skriva mer om kvällen , riktigt bra kväll iaf :)

Lördagen blev helt okej , trots allt ;/ Förfestade först, vidare till fest. Var inte så på g, och hade knappt druckit ngt, men ändå okej. Kul att träffa vissa :)

Söndagen sov jag ut, mötte upp Mulla, vi handlade till vår myskväll :) Lagade tacos, sjuuuktgott , snacka massa minnen och aannat skit, goa skratt ;)

Kommer inte ens ihåg vad jag gjorde igår , seriöst, hahaha. Ehm , joo jag stack ut till min syster på kvällen för att se HIF-DIF, härlig match :) Vann på vår tippning också, mohah :D

Måste gå nu , ska fixa lite sen försöka sova. Ska upp vid 7 imorgon ;/

PUSSS 

Jobb

Jobbat idag, kom hem vid fyra, var sjuktdöd, käkade och låg död i soffan. Sen somna jag, vaknade och bestämde mig för att g¨o lägga mig på riktigt när klockan var åtta, skulle ändå jobba imorgon också tänkte jag. Då ringer ngn 45 min senare och säger att han har mitt bankkort, jag bara what? :P Så kollar jag min jacka, men så är ett bankkort där så jag blev typ rädd, jag bara vafan vill han. Så jag ringde o sa att jag hade mitt kort, tills jag kom på att det nog var mitt gamla. Men det konstiga är att det funkade? :S Det skulle vara spärrat. Efter han ringt kunde jag inte somna igen , och här sitter jag nu. Intressant dag va?

Imorgon blir det jobb, upp kl 8 imorgon , sen ta båten halv tio. Slutar kl 3, ska köpa lite först i DK , hem, en snabbis till väla. Fest sen och utgång med Boldt, Julia och några andra härliga brudar. Lördag 18 års fest, söndag slappedag, kanske träffa Mulla, för jag tror hon kommer hem då ? Saknar henne redan för faen.

KISSES

tisdag

Såg nu att ett inlägg jag skrev för några dagar sen inte har publicerats, konstigt :s Orkar inte skriva om det, hade iaf en bra helg :) Idag sov jag till 2, tog det lugnt och åkte sedan för att hjälpa min syster i deras hus som de håller på att bygga, eller det är byggt nu , men nu ska det målas, spacklas, slipas,  läggas golv och massa skit. Sen fick jag min TV som de köpt åt mig igår, fast med mina egna jävla pengar så klart :P Imorgon blir det jobb 10-15 sen ska jag fixa massa på mitt rum , och ska antagligen byta rum med mina föräldrar för jag vill ha MINDRE rum ( fattar det egentligen inte själv). Men jag tycker det är för svårt att möblera här i detta rummet ...

På onsdag ska jag träffa min saknade Martina, inte träffat henne på mer än en mååånad. Fan va snabbt det går ändå. Dock är sjuktmånga borta nu , men jag överlever nog. Blev ju inget gothia, som jag, julia, boldt och jenny egentligen skulle upp till. Men jag och boldt planerar ist att dra upp ett gäng till gbg ngn helg i höst, fettnice :D

Måste också säga grattis till min Annut som fyller år imorgon :) <3

Nu ska jag rensa lite på mitt rum

PUSS

?

ÅÅÅÅÅH, FAN VAD SÅDANA MÄNNISKOR SOM DU STÖÖÖÖR MIG, PALLAR INTE DIG.

;/;/;/




fuck dig

Riktigt besviken på dig. Du är samma skit själv, så kom inte och klaga på andra när du är likadan själv. Trodde verkligen inte det om dig, men tydligen.

-

Imorse mådde jag inte fullt bra, så därför kunde jag inte hänga med till Hornbäck, tråkigt som fan, men sånt är livet. Mår bättre nu iaf :) Ska ut lite nu och mysa i stan , PUSS

Tisdag

Sov väldigt länge, segade, plockade undan lite på mitt rum , packade lite och drog sedan till Siba med mamma. Skulle lämna in min DVD, men den gick inte att laga så fick en ny. Köpte en ny kamera, eftersom min blivit snodd. Så nu kan jag börja fota lite igen, nu gäller det bara att ha med kameran. På tal om kamera, så har jag lagt upp lite bilder på bdb, fick ryck att jag ville lägga lite bilder, hah. Nu på kvällen har jag bara hållt på o fixa och dona.

Imorgon blir det Hornbäck , hoppas bara det inte regnar. Direkt till jobb sen på torsdag, 15-22, hem och sova sen jobb 10-15 på fre, därefter möta upp ögat, ida-hoe och ep i ngn spritbutik där antagligen , hah ;) Lär vara trött på kvällen så ska nog bara softa.

Nu ska jag fixa lite till sen blir det sova, upp tidigt imorgon och duscha, packa det sista sen samling på knutan 20 i 10 ;)

Take care

PUSS

campen över

Inte skrivit på ett tag nu ... Först var det campen , och det var nog den roligaste av veckorna av årets camp :) Kom dit på tisdagen, efter sovit typ 4 timmar, softa barn, hade bara 10 st, vissa hade bara 6 st, så det var lugnt. Sen flöt dagen på , natten var sjuk , vi får inte ens lämna tältet typ när barnen ska sova. Men så satt vi uppe iaf, jag och några andra. Sen mitt i allt bestämmer sig jag, charlotte, linus, ludde och boldt att vi ska vara uppe i hela natten. Så vi stack till statoil köpte massa grejjer vid ett, kommer vi in där, i sovkläder, hahah. Drar till Jappo, flummar där, jag och Charlotte tog oss några "joggingturer", ritar lite på bilar, snackar, fular oss o sånt. Drar från Jappo så vi är på filborna igen vid 5 lr ngt. Sitter uppe och spelar kotte och dricker varm choklad, väntar på badvakterna att de ska öppna badet. Vid 6 går vi in , badar, bastar och sånt. Går in i tältet till barnen, får upp dem. Jag hade inte tänkt sova då men så la jag mig ner, Charlotte kommer in , och vi somnar i min sovsäck, det var jävligt trångt :P Men vi sov riktigt skönt i 35 min. Men vi försov ju oss, det var ju inte meningen, barnen var ju och åt och jag var ju egentligen tvungen att vara där också. Sen flöt den dagen också på , hade lite humörsvängningar på dagen , men sov en halvtimme sen och så blev det bättre. Boldt fyllde även år , 18 bast ;) Så vi käkade tårta och hon fick en liten present :) 

Kvällen var det disco, det var faktiskt skoj, jag och lite andra ledare/instruktörer/volontärer fulade och shakade loss i slutet, hahah ;) Satt uppe den kvällen också med lite folk , sen drar jag och Millie först ner i stan för att käka på donken, men när vi är vid bibblan kommerj ag på att donken stänger 12, så när vi är på knutan sen kommer jag på att det är 35 min kvar till donken på stattena stänger, hahah . Så vi stack upp dit, kommer dit när det är 10 min kvar, käkar och sen var vi tillbaka på filborna 20 i tre. Den sista biten blev riktigt jobbig. Men det var bara för då hade vi inget att se fram emot, hahah. Nej men vi fick oss iaf en pratstund och det var faktikst jävligt skönt att gå ut och gå och snacka lite.Somnade typ direkt  sen iaf:) 

Sverker väcker oss kl åtta, så jag fick faktiskt 5 timmars sömn :) Sen gick dagen fort som fan. Varmt som fan var det också. Det var riktigt härligt. Sista aktiviteten, lr barnens sista , startade jag vattenkrig, hahah, riktigt kul,  haha. Barnen blev hämtade, alla ledare/instruktörer/volontärer samlades för sista gången, hade avslutning, sen var det bara att säga hejdå. Skönt på ett sätt att det är över, men jävligt tråkigt också. Trots allt lätt det bästa sommarjobbet och man har riktigt kul tsm , inte med alla men med vissa :) Tack iaf till (tar tältordningen , hah) Julia, Amelie, Fia, Sebbe, Ludde, Philip (mitt tält) och sen till Boldt, Wictor, Mirre, Emil, Jenny, Elliot, Anna, Mazze, Valle, Sandra, Millie, Arnela, Ninni, Niclas, Charlotte, Linus, Sofia. Det är inte alla, men de flesta ;)

Blev rätt detaljerat, men ändå inte, för hände mkt mer, haha :P Det viktigaste typ iaf ...

Väl hemma, somnar jag halv åtta, kunde inte hålla ögonen öppna, vaknar vid elva, segade som fan. Drog och sa hejdå till Mirre , och Arnela kom också. De åkte till Kroatien sen på kvällen, och är borta typ till skolan börjar ;/ Så jag drog aldrig till stranden. Fest sen på kvällen , förfest och middag hos Julia, sen fest hos Emil, tempel efter det trodde vi ,men väl i stan får vi redap å att det är 20. Tillbaka till Emil , då drar typ nästan alla förutom 15 st en timme senare. Drog därifrån vid halv sex på morgonen , rätt kul att höra vad killar snackar med varandra om och vad de säger om olika tjejer, haha :P

Sover bort dagen sedan, mamma tvingade med mig och kolla på kakel och klinker(?) Det var fan 32 grader, så jag missar ännu en stranddag, sedan hem till Julia, vidare till Boldt och sedan till Sally där det var fetefest, var där kanske en halvtimme, vi var helt nyktra så vi pallade inte , haha. Stack till Julia, snacka lite skit, och drog sen hem och somna gott :)

Söndag jobba jag 13-22 , måndag 15-21:30 och imorgon blir det shopping. Ons-tors blir det camping med nbågra från klassen. Sedan jobb direkt på torsdagen 15-22.Fredag kommer Ida-hoe och Caisa  till Helsingborg men först jobb 10-15 :) Lördag fest, söndag återhämta sig.

Kanske blir Gothia nästa vecka, hade varit riktigt kul :)f

Kände för att skriva lite, så blev ett långt inlägg, hah.

Nu ska jag nog plocka undan på mitt rum lite sen sova

Take care
/ E

 


Fortfarande uppe...

Har inte gått och lagt miog ännu, kanske borde göra det, men samtidigt pallar jag inte. Ska både bli skönt och tråkigt att det är sista campen. Skönt att kunna umgås och träffa vänner, som det knappt känns att man kan nu. Men samtidigt träffar jag ju roligt folk på campen också. Sista året jag får vara ledare dock , för  att jag redan jobbat där i tre år, de har satt sån jävla gräns nu. Fast man kanske borde jobba ngn annastans nästa sommar ändå. Men 6000 för 9 dagar sammalagt tkr jag inte är så himla dåligt, även om man är där 24 timmar om dygnet, men ledig en del av tiden också:) Det är iaf lätt det bästa sommarjobbet. På onsdag ska det bli fint väder också , så då blir det nog sola som gäller, kanske dra ner till stranden på vår lediga tid , som för två år sen ? ;) Förra året regna det ju bara som fan.

Det var väldigt som jag skrev idag. Men nu måste jag nog försöka sova. Ska trots allt upp om 5,5 timmar.

Ha det gött

PUSS

veckan som varit

Måndagen har jag redan skrivit om , tis-tors var det camp. På måndagen kände jag "Det ska bli en bra vecka på campen" men ändå kändes det både på måndagen och på tisdagen att ngt oväntat skulle hända ;/ Och så blev det ju ... De flesta vet redan vad som hände, så behöver inte gå in närmare på det, riktigt jobbigt var det ...

Onsdagen var fortfarande alla chockade, irriterade på en viss person och massa skit. Blev lite bättre sen mot läggningsdags för barnen. Torsdagen var det bättre, dock var alla typ fortfarande lite småsura på vissa. Trots det är campen lätt det bästa sommarjobbet i Helsingborg.

Jag kom hem vid halv sex, käkade, satt och umgicks med mina föräldrar, sen skulle jag bege mig till knutan för att ta tåget vidare till Göteborg. Jag var där 20 i , tåget skulle gå 53. Inte förrän 25 över kommer tåget, och inte förrän 10 min senare typ , åker det. Det slutade med att jag var försenad i Göteborg en timme. Väl framme mötte jag efterlängtade Sandra, Jajja och Sippo. Stack hem till Sippo, där vi skulle sova. Satt och degkrökte till typ 4-5 på morgonen , det var rätt najs.

Fredagen sov vi länge, handlade, fixade middag för mig, sippo och jajja. Fest sedan hos Sippo, mest hennes klasskompisar där. Var lite småsegt i början , men sen blev det faktiskt riktigt kul :) Har inget mer att säga om den kvällen , haha.

Lördagen vakna vi sent igen, vi "förfestade" hos sippo , stack vidare och mötte upp några av sandras kompisar och sedan vidare mot 18 års fest. Väl där, körde jag och Viccy på som fan, hahah. Jag blev dock inte lika full som henne iaf. Så jävla klockrena grejjer hon gjorde och sa , som : "Får man HIV av Aids eller?" När hon skulle säga ngt annat xD Jag hade iaf skoj , och folk hade roligt åt att jag var skåning, hahah xd.  Hemma vid tre, gick o la oss vid 4, vakna 2 , nästa dag. Slappade, sen tog vi bussen in till stan halv sex, fixade biljetter till mig och Jajja. Käkade sedan och därefter tog jag bussen , eftersom alla tåg var fullproppade, tillbaka till Helsingborg.

Tack för en härlig helg iaf, alla inblandade :) <3

Idag träffade jag först Lirri och Mirre. Båda två åker i en månad på fredag resp lördag. Mirre träffar jag ju dock på campen tis-tors. Stack sedan till Lars virgins, hämtade Sara och Sigrid för sista gången. Fick en 8 gb mp3, som man också kan se filmer på av dem, dock ska jag nog byta den , eftersom jag redan har min älskade Ipod. Sara hade fått en bok av en på hennes dagis, så jävla gulligt. Så var det foton på Sara och Felicia (saras kompis) , så hon inte skulle glö´mma henne. Hon fick även ett halsband , där man kunde öppna en sån grej så var det Sara på bild på ena sidan och Felicia på andra sidan, gulligt :)

Nu har jag även packat färdigt, så nu ska jag nog gå o lägga mig. Upp imorgon klockan 6, duscha , sen samling för att sätta upp tälten på campen 10 över sju. Hemma igen på torsdag. Ring om det är något, 0734066039  :) Detta ska bli den bästa campen veckan ;) Boldt fyller ju även 18 , när vi är där, hahah .P Men inte alla som får ett "disco" på sin födelsedag, hahahah.

PUSS


RSS 2.0