home sweet home :)

Hemma nu igen ja ... Var en rätt jobbig vecka på campen . Jobbiga ungar överhuvudtaget och kaos , men har ändå varit skoj .  Helg nu  iaf och det är riktigt skönt. Satt barnvakt igår från halv sju på morgonen till fyra ungefär så var rätt död på kvällen eftersom jag fortfarande var sjukttrött efter campen men ikväll och imorgon blir nog kul iaf :) Precis städat mitt rum och packat upp , så duktigt ^^ ska bara dammsuga också . Väntar på att Linus ska ringa nu vilken han skulle ha gjort EXAKT NU. Ikväll blir det nog fest med Carra här i stan och imorgon tjejkväll hemma hos henne.

Idag åkte även Lirri och tack vare att jag jobba hela veckan så fick jag aldrig sagt hejdå till henne ;/ Ses när jag har kommit hem från Malta babe :)

Lovet går sjukt snabbt och nu är det bara en omgång kvar på campen...

25 dagar kvar

POUUS OCH HEJ<3

                       

campen

Campen igen imorgon ja. Ska ändå bli ganska kul för det är roligt folk där men det är jobbigt också. Så kul var det inatt när jag, julia emil och linus hade en fyramanna- konversation på msn. Shiiet, jag har inte flabbat så mkt på länge. Satt där till halv tre och höll på. Kommer flabba som fan när vi träffas imorgon xD Julias mamma vakna ju till och med av att julia flabba ihjäl sig xd

Nu sitter jag här iaf och har precis packat klart typ. Väntar på min Farmor som kommer från Danmark nu och ska hälsa på.  Så jag får väl umgås med henne lite ikväll eftersom de troligtvis ska till sthlm imorgon och jag ska på campen. Har inte träffat henne sen i September heller så och det var typ i en timme jag träffa henne då :p

Nu kommer de alldeles strax för mamma är nere och hämtar dem vid båten.

Kommer inte vara inne nu förän på tors om ens då.

Ring om det är ngt :)

<3

veckan

Midsommar i fredags var helt okej , blev lite krångligt bara och blev inte som vi hade tänkt oss, men skitsamma. Det var okej ändå. Kul att se Emil riktigt packad xd Jag var väl hemma redan halv 2 och gick och la mig. Sen väckte Jakob mig på morgonen som är här från sthlm med sin tjej över helgen :) Vi drog ner i stan och det var ritkgit varmt och fint väder. Träffade hans kompisar och vips så var det ÖÖÖÖÖÖSregn , och där satt vi i norra hamnen. Vi satte oss på ett ställe iaf ett tag och skulle vänta till det sluta. Sen kom Nic också och det var riktigt längesen så det var kul att träffa honom :)

På kvällen så skulle min syster och hennes kille också komma hit eftersom Jakob  och Cajsa var här. Så vi grillade en massa och hade en jättetrevlig kväll :)

Idag ska jag fixa lite grejer och sen till väla med Mulla I think. ;) Ska hämta min mobil och litta sånt. Imorgon ska jag träffa Lirri som jag inte har träffat på ett tag nu och det är sista gången vi ses innan skolan börjar igen ;/ Jag jobbar tis-tors och hon åker på fredag i en månad. När hon är tillbaka är jag på Malta i tre veckor så jaa . Sen ska jag sitta barnvakt också, orkar inte egentligen ;/

nu måste jag göra mig ordning.

poousshej

tråkigt att det skulle sluta så , men det var nog det bästa ...  


åååh hatar detta vädret

Detta vädret suger och det gör denna dagen ocksååå ;/;/

Fest hos Carolina ikväll men palla när det är detta vädret? :S Så jag förblir nog hemma och kollar på film med mamma eller något. Har inte så mycket mer att säga.

TACK OCH HEJ

Onsdag

Fick nyss sms av Mirre. Saknar henne redan fan ;P Speciellt när hon skickar sms. Aleks stack ju också idag ...
Snart sticker Lirri också ;( Var på stranden med henne igår iaf :) I fredags jag träffa henne sist men ändå´hade jag saknat henne , tänk då när hon åker ;( men men . Trevligt hade vi iaf :) Hennes bror kom också, så jävla rolig för han är så jävla efter och yr ;P " Allvar har GA lagts ner?" HAHAH. Träffa Anna och Soffe också där så vi umgicks lite med dem. Jaja men det var trevligt ; ) Inte lika kallt i vattnet heller på RÅÅ ;) Så bada flera ggr. Idag har vi rensat och sånt här hemma sen har jag suttit barnvakt. Hon somna redan halv fem ;P Imorgon blir det väla med Mulla och maybe Carra, vetifan ? Sen kanske bio på kvällen.

Så tråkigt att det har blivit så  pissigt väder. Öste ner som fan innan ju ;/ men men. Gött som fan med lov iaf. Dock har jag lite ångest över att börja jobba nästa veckam ne det ska ändå bli kul :) Lätt bästa sommarjobbet .

Bara 42 dagar kvar nu till Malta. ;D Det kommer gå snabbt som fan och lika fort kommer det vara över typ :P

Nu orkar jag inte skriva mer.

Kiss

härlig helg

Sommarlov nu och det är så jäkla härligt ;D;D Har varit en bra start på lovet också. Fredags var det först avslutning sen ner och kolla på studenterna. JAG VILL OCKSÅ !!! Men bara två år kvar ;P det var ritkgit härligt att se dem iaf ;) Det var sjukt varmt och sjukt mkt folk men det var ändå härligt ;D Gröningen på kvällen och sen hem... På lördagen var jag först med Aleks och Mulla på gröningen och hade trevligt :) Efter det hem och sen fick jag skynda mig eftersom anna tvingade mig gå på en fest fast jag egentligen inte palla ;P Men det var trevligt och jag fick lära känna hennes kille lite bättre :) En riktigt bra kille trots att han är 7 år äldre ;P. Inte sovit så många timmar i natt dock eftersom jag kom hem fyra och ändå vaknade tidigt. Stack ner till Fria med Mulla och hennes kompis Emmelie ( tror jag hon stavar dt :P). På vägen hem träffade jag Aleks och sa hejdå till henne ;( eftersom hon åker på onsdag. Efter det har jag bara varit hemma och bland annat grillat med min moder och fader ;) En riktigt härlig helg iaf.

Dock har jag nyss sagt hejdå till Mirre som åker iväg nu i två månader. Hon åker om 5 timmar ;/;/;/ Kommer sakna henne sjuktmkt men man börjar ju vänja sig som jag har sagt tidigare , tror jag ;P ;( Aleks åker också iväg som jag sa innan , men tur att man har folk kvar här , haha;) <3



nationaldagen :)

lediga idag eftersom det är nationaldagen ;) vi har ändå inget kvar i skolan så det hade varit lugnt. Gbg igår vilket var riktigt skoj men synd att vi inte var där lite längre lr åkte dit lite tidigare. Först gick vi på stan sen resten av tiden på liseberg ; ) Var riktigt trött sen så jag sov till klockan 12 idag :P

Inga lektioner imorgon som vanligt och sen avslutning på fredag, ogött? ;D

Mirre åker dock på söndag, och jag kommer sakna henne så sjukt mkt men man börjar ju bli van ;/

49 dagar kvar till Malta, längtar som fan :D:D




RSS 2.0