Im back

Har inte skrivit på riktigt länge, hah. Vad har då hänt? Det jag kan komma på är först Göteborg där jag stannade från torsdagen till tisdagen. Det var faktiskt riktigt härligt. Vi festade, tog det lugnt, degkrökte och bara umgicks med massa olika folk.

Kom hem till Helsingborg igen, kommer inte direkt ihåg vad jag gjorde, men umgicks väl med folk , festade lite och började fixa inför Gran Canaria, som jag , Sandra och Johanna bokade resa till dagen innan jag åkte till Göteborg.  

Med tanke på att jag skulle åka med Sandra och Johanna, blev det även så att vi skulle flyga från landvetter. Jag åkte därför upp den 19 till Göteborg, blev upphämtad av Viccy, gick rundor lite på stan och sådant och sen hem till Sandra. Men eftersom Viccy skulle till skolan daqgen efter stack hon inte så långt efter. Sandra och jag hade sedan "spakväll" och satt och snacka massa skit.

Efter en timmes sömn blev vi körda till landvetter, mötte upp Johanna, och sedan var det Gc nästa. När vi kom fram var det riktigt dåligt väder typ. Men de sa att det alltid var sol på det stället vi skulle till...

När vi kom till hotellet blev vi riktigt glada, fint hotell, med bra lägenheter/hotellrum. Vi bestämde oss sedan för att bara packa upp, gå ner och käka och sen handla lite. Det blev alltså ingen sol denna dag. På kvällen orkade vi inte göra något efter vi hade ätit på restaurang, så vi satt bara på balkongen, fixade fötter, naglar och lite sådant samt drack lite vin och snackade skit :)

Torsdagen blev det först solande, kvällen såg vi show och sedan började vi snacka med massa folk , och blev bjudna på dricka hit och dit.

Fredagen blev det också sol, kommer inte riktigt ihåg vad vi gjorde sen , men vet att vi kollade på showen och sedan tog vi lite drinkar, och snackade med lite nytt folk till vakten dampa som vanligt. Det var också här , kom jag på nu , som vi börja snacka med en av killarna som är med i showen,  Daimen, för första gången. Ni kommer fatta sen varför jag nämner honom :P

Lördag blev det också lite solande, handlade, åt på en jättegod kinarestaurang. Vi hade bestämt oss för att åka till Playa del Ingles, som är feststället på gc, senare på kvällen. När vi då kom tillbaka till hotellet, står Daimen där med ett gäng och eftersom vi snackat lite med honom dagen innan så hälsa vi. Han fråga om vi inte ville med de istället och med tanke på att det bara var jag , Sandra och Johanna som hade planerat åka till playa del ingles, även om vi skulle träffa folk där, så tänkte vi varför inte, eftersom han bodde där, borde han känna till många stället och blabla :p Så det blev därför att jag, Sandra, Johanna, Daimen, Linus (som också var personal, men jobbade i miniland), Sara (turist som vi) och Robin som var Saras kusin, stack till ett ställe där Daimen och Linus alltid var typ. Efter massa dricka och prat stack vi vidare till Puerto rico. Först till ngt ställe, drack lite där med, sedan till ett annat, där vi drack lite mer, snackade och dansa. Slutet kom jag knappt igår, tydligen ville jag inte hem iaf.

Söndagen vaknade hade vi ställt väckarklockan på halv nio eller något, och jag var fortfarande full, hahahah. Toaletten funka inte, jag vinglade ner till receptionen och sa att det inte funkade, och jag bara skratta åt mig själv typ. Ner till poolen, där vi träffa Sara och co. Sen skulle jag prova snorkla, dyka lr vad det nu är i poolen , och jag var fortfarande full, hahah. Det var han instruktören som tvinga mig prova, men kul var det iaf. Linus jobbade, men Daimen var ledig, så vi drog lite senare till "Pisseviken" lr vafan de kalla det. Låg bara där, chilla, snacka och sedan kom även Bernie (Linus då) hahah. 

Med tanke på att vi nu umgicks med dem, och Daimen var med i showerna fick vi ju se de också , eftersom vi skulle umgås med de efteråt. Fast vi ville se de också, plus att vi var stämningshöjarna, haha :) Efter showen , stack vi till suparstället igen, drack, åt lite, umgicks, sedan vidare till Linus och Daims lägenhet, där vi fortsatte, och där vi sedan däckade.

Måndagen vaknade vi, efter drygt 2 timmars sömn, men eftersom Linus skulle jobba kvart över 9 , gick vi också upp då. Linus stack till hotellet och jobba, medan vi andra stack till ett ställe och åt efterlängtad frukost. Kommer knappt ihåg vad vi gjorde sen. Eller jag tror det var då jag och Sandra höll på att fula oss som fan i poolen, hahah, så jävla kul. Vi blev bästisar med några 8 åringar, kul som fan var det. På kvällen stack de gamla vanliga plus Daims kusin, Daims kompis plus en annan,  till Puerto rico till ett ställe som egentligen skulel ha strippshow, men det var det inte direkt, det var mer ett vanligt ställe, men det var nice som fan ändå :) Så länge var killarna på ett annat ställe, där vi sedan stack. Satt där och snacka, drack som vanligt, dansade och sådant. Vi hade sagt " JAA VI SKA SEEENAST VARA HEMMA HALV 2"  även om vi stack till Puerto rico vid kvart i tolv, men det slutade med att vi var hemma 5. Åt sedan lite nattamat, och gick sedan i säng halv sex.

Tisdagen unnade vi oss lite sömn och sov till 10, jag och Sandra skulle egentligen till marknaden klockan 8, men orkade inte. Käkade hotellets frukost, men den sög typ, eller iaf för mig, som knappt åt något. Sen segade vi, la oss lite vid poolen, såg ministars (AAAW) , käkade lunch, stack till Anfi med daimis medan Linus jobba. På kvällen var det stressigt som fan, men slutade med att Jag, Sandra, Johanna, Sara och Linus stack och köpte öl , cider, barcardi, chips osv, medan Daimis skulle ha show. Efter showen satte vi oss vid pisseviken, drack, snackade, körde "lekar" spelade gitarr och skratta typ igenom natten. När vi gick därifrån var det inte många timmar itll vi skulle åka, och vi hade lite smått panik för vi inte hade packat. Linus var gullig och stack med oss, med tanke på att de ändå skulle säga hejdå till oss några timmar senare. Han skulle bara "sova en kvart medan vi packa" men slutade med att han somna framför tv:n, hah. Vi gick nog och la oss vid 6, skulle upp vid åtta, fixade det sista. Min väska fuckade sig, men Linus räddade mig typ en kvart innan transferbussen skulle gå. Stack sedan ner, vänta på bussen, sa hejdå till alla, packa in i bussen, sen var jag tvungen att säga hejdå igen, sen var det bara vidare till flygplatsen, där flyget var försenat ;/  Landade vid åtta i Göteborg, åkte därifrån vid kvart i nio, hemma i Helsingborg vi halv elva.

Tack för en sjuktunderbar resa alla inblandade, vill bara tillbaka :) Men tillbaka ska vi ju kanske på höstlovet, jag hoppas fan det blir av. Jag har säkert glömt att skriva om några händelser, men nu är det mesta skrivet, det var svårt att skriva i stora drag, så nu blev det i stora drag, hah.

OCH GRATTIS TILL DEN SOM ORKAT LÄSA ! :D

sry

Sorry, inte skrivit på ett tag, men det kommer imorgon , eller när jag orkar...

KYSS

Orkar aldrig skriva längre ...

Är dålig på det med att skriva. Dagen idag har varit bra iaf, kanske orkar skriva om hela veckan ngn annan dag. Imorgon , eller egentligen blir det idag, eftersom klockan är efter 00 slaget, så ska jag till min babe Sandra i GEEEBEEEGEEE = Gbg ;) Stannar där till söndag eller något sådant.

"The more I get , the more I want"  ;/

PUSS

bra vecka

Denna veckan har varit riktigt härligt faktiskt. Har bara jobbat en dag, och nu ska jag inte jobba där något mer. Så jag har bara kunnat ta det lugnt, vara med kompisar och festa. Härligt väder har det också varit, även om jag inte har tagit vara på det så bra, egentligen ;P Men några dagar på stranden blev det iaf, och några härliga sådana :D

Måste bara tacka Mazze för festen i tisdags och Boldt samt Helena för festen i fredags :)

Riktigt bra vecka har det varit faktiskt, även om det har varit lite som har varit lite mindre bra, men skit i det, palla bry sig. Lev livet ;)

På torsdag blir det Gbg till min saknade Sandra be wet ;) <3

Inatt åker Fia och Boldt, de jävlarna, vill också :( Men ha det sjuktjävla bra och sjuktjävla kul nu :) Julia åkte i fredags och har det säkert sjuktbra. Det är fan många fler som också åker nu , men skit i dt :P Inatt kom iaf Mirre hem, alltid ngt.

PUSS

RSS 2.0