erjgoehoetglet

trött på att alltid vara sjuk. Senaste månaden har jag varit sjuk minst 4 gånger, pissimmunförsvar !!!!!!!!!!!!!!!!!

emgklermgetkhölewkfkdqpwlgwkg,etäöbht

tack o hej

GLÖÖÖÖMT !

Jag kom på efter jag skrev sist att jag återigen glömde skriva att jag tagit körkort. Men de flesta vet nog om det, haha ;) 30 december blev datumet. Det gååår inte att beskriva friheten, känslan o allt , ooooh :D Dock agerar man chaufför åt allt och allt, men vafan, jag får helt enkelt ta igen för alla år ^^ haha.
 
Skolan har börjat igen så smått, men inte mycket. När jag kom till skolan idag tex hade vi läxförhör. Jag var klar efter 10 minuter ^^ simmade även med mirre i eftermiddags, hahah. Jag har fan inte simmat sen vi gick i nian, heeelt sjukt :P Bara visat några  meter av något simsätt för mina simbarn någon gång ^^ hahah. Det var lite segt i början att komma igång faktiskt men sen så, hahah ;) Vi ska försöka hålla igång nu iaf ! :D

Denna veckan kommer nog bli allmänt lugn. Ledig varje måndag framöver, från jobb, skolan och allt, skööönt :) Det utnyttjades självklart till max igår.  Hade liiiiite sömnbrist, fre, lör, sön, mån har jag gått och lagt mig 5, halv sex på natten/morgonen ^^ Efter mina välbehövliga timmar blev det en runda  till väla med Lirri, gick loss helt juuuuu.

I veckan blir det mkt jobb, som vanligt, lite skola och en del plugg faktiskt ;/ Utöver det vänner, kaaanske Malmö och kanske utågng , haha. Vi får se vi får se ;)

Nu tror jag att jag behöver städa lite faktiskt. Måste hålla mig vaken, trots jag är sjukttrött, 2,5 timmars sömn inatt sätter sina spår (Y) Efter jag hämtat min kära moder kl halv tio lär jag dock däcka totalt, får nog se repris på PH imorgon ist :O

Allt för miiiiiiig

Take care people :)

PS Grattis till min älskade bror som fyllde år i fredags ! <3

12/1

Har inte så mycket att skriva egentligen. Förra veckan var väldigt hektisk, då jag bland annat jobba i princip varje dag. Nu när man äntligen har en dags ledigt från jobb, jaa då åker man på ngn magsjuka.  Fast jag känner mig bra nu så jag hoppas det inte kommer tillbaka :)

Har hunnit med en massa skoj också senaste veckan trots allt jobb, så det är skönt med tanke på att skola och jobb  drar igång igen denna veckan. Har varit ett sjuuuuktskönt lov och det har nog aldrig varit så välbehövligt (så kanske det känns varje år, vet inte, haha) Det hade faktiskt inte skadat mer några veckor till , men skit i det, bara bita ihop och fixa sista terminen! Boldt och jag ska även försöka komma igång på riktigt med träningen igen, men vetifan hur det kommer gå. Ångrar som fan att jag bytte  från aktiverum till friskis. De har knappt några bra pass på friskis och de har heller inte lika ofta sompå aktiverum iaf. Skit i det nu , tror jag ska köpa till styrketräningsdelen iaf, så man kan få ut liiite mer av sitt kort.

Har inte så mycket mer att skriva.

Återkommer nog en vacker dag ;)

Take care




Home sweet home ;)

Hemma från Gbg nu ! Som jag skrev i förra inlägget så åkte vi upp två fulla bilar i torsdags härifrån Hbg för att fira nyår i Göteborg. Fram kom vi efter mycket om och men, hahah . Göteborg är fan efter i utvecklingen. Har de hört talas om att sätta upp skyltar? Inte alla som känner till stan bara för de gör det? hahah. Nej nog om det. Orkar inte skriva massa detaljer för det är så mkt, haha. Kul hade vi iaf :D

I förra inlägget skrev jag även , att jag skulle stanna kvar hos Sippo och SAndra efteråt, vilket jag gjorde :) Så efter krängt frukostbuffé mötte jag upp en full sippo, hahah. Restaurang och bio på kvällen sen däcka vi. Lördags blev det shoppilering, mötte upp Sandra, satte oss på en pub. Viccy kom sen och vi drog vidare till ett annat ställe för ytterligare dricka :P Somna gjorde vi vid 4 typ eller vad den var. Upp kl 12, in till centralen och sen tåget hem som gick sjuktsnabbt , tar bara exakt 2 timmar ! :) Så tack alla för dessa dagarna i Gbg [sippo , sandra och viccy , ni får också vara med på ett hörn;)] Minnesvärt ! :)

Jobb stod därefter på schemat, hem till min syster sen som kommit hem från New York , bytte lite julklappar osv.

Nu snart ska jag jobba igen , därefter ha sleepover med Booooldt :) Har saknat henne så mkt. Hon har varit i Filippinerna en månad, den jäveln ;/ hahah .

Det var allt för idag.

Ska väl försöka bli lite bättre på att blogga detta året.

Har förresten glömt att säga gott nytt år, så gott nytt år, haha :P

Take care

Pussssss

(GRATTIS TILL MIN PAPPA BTW SOM FYLLDE ÅR I FREADGS DEN 1/1, ÄLSKAR DIG !)

RSS 2.0